Slide background
Slide background

Zaterdag 9 maart 2019 wordt voor de 39e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden. 

De start en finish zijn opnieuw aan de Beneluxlaan in de wijk Slingerbos, al weer voor het 3e jaar op rij. Daar wordt er gelopen over een gecertificeerd en bovendien snel parkoers.

Hopelijk trekt de editie van 2018 weer meer deelnemers dan voorgaande edities en wordt het wederom een geslaagd sportief feest. We doen dit met meer dan 150 vrijwilligers, een enthousiast bestuur en de medewerking en sponsoring van diverse plaatselijke bedrijven en instellingen.

Besluit organisatie Halve Marathon Harderwijk

Besluit organisatie Halve Marathon Harderwijk

Zoals bekend is er tijdens de 10 KM en de Halve Marathon van afgelopen zaterdag een fout route- aanwijzing gegeven en dat heeft voor een groot aantal deelnemers vervelende consequenties gehad en daardoor veel emotie losgemaakt.

De organisatie van de Halve Marathon Harderwijk betreurt deze fout ten zeerste en heeft daarom besloten om, in afwijking tot hetgeen hierover in haar deelnemersreglement is vastgelegd, een gebaar te maken naar de deelnemers van de 10 KM en de Halve Marathon, die als gevolg van deze onjuiste aanwijzing van de organisatie, aantoonbaar verkeerd zijn gelopen.

En dat gebaar omvat de terugbetaling van het inschrijfgeld.

Deelnemers die behoren tot deze deelnemersgroep (alleen van toepassing voor de 10 KM en Halve Marathon) kunnen zich bij de organisatie van de Halve Marathon Harderwijk melden door voor

 23 maart 2019 te reageren naar halvemarathonharderwijk@gmail.com, onder opgave van:

  • Startnummer
  • Wedstrijdonderdeel (10 KM of Halve Marathon)
  • Naam
  • Adres
  • Postcode en Woonplaats
  • Bankrekeningnummer
  • E-mailadres.

Na aanmelding vindt er door de organisatie een controle plaats. Uiteraard zullen wij de hierbij verstrekte NAW gegevens respecteren.

De organisatie is zich er terdege van bewust dat hiermee niet iedereen tevreden wordt gesteld.

Wij vertrouwen erop dat met dit besluit de gemaakte fout ietwat wordt verzacht en zien u volgend jaar graag weer terug tijdens de 40e editie van de Halve Marathon Harderwijk.

Harderwijk, 13 maart 2019

Organisatie Halve Marathon Harderwijk.