Slide background
Slide background

Zaterdag 9 maart 2019 wordt voor de 39e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden. 

De start en finish zijn opnieuw aan de Beneluxlaan in de wijk Slingerbos, al weer voor het 3e jaar op rij. Daar wordt er gelopen over een gecertificeerd en bovendien snel parkoers.

Hopelijk trekt de editie van 2018 weer meer deelnemers dan voorgaande edities en wordt het wederom een geslaagd sportief feest. We doen dit met meer dan 150 vrijwilligers, een enthousiast bestuur en de medewerking en sponsoring van diverse plaatselijke bedrijven en instellingen.

Besluit Rabobank Randmerencircuit 2019

Beste deelnemers,

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt of gehoord, is de uitslag op zowel de 10km en de halve marathon van ons eerste hardloopevenement, de Broekhuis Halve marathon van Harderwijk van 9 maart jl ongeldig verklaard.

Heel vervelend, ook voor jullie als Rabobank Randmeren Circuit deelnemers.

De organisatie van het Rabobank Randmerencircuit heeft daarom besloten dat jouw deelname aan één van de afstanden in Harderwijk wel meetelt voor ons eindklassement en je dus daarmee wel in aanmerking komt voor het hardloopshirt als je drie van de vijf evenementen hebt mee gedaan.

Er worden echter GEEN punten voor het individuele eindklassement toegekend.

Ons volgende evenement start binnenkort op zaterdag 13 april met de halve van Nijkerk. Inschrijven is nog mogelijk, dus schrijf je in en pak jouw eerste punten in ons mooie hardloopcircuit.

Onze andere evenementen zijn:

Zaterdag 11 mei Putten Powerrun

Zaterdag 25 mei Eemmeerloop

Zaterdag 1 juni Halve marathon van Ermelo

Met sportieve groeten,

Organisatie Rabobank Randmerencircuit 2019