Slide background
Slide background

Zaterdag 9 maart 2019 wordt voor de 39ekeer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden. 

De start en finish zijn opnieuw aan de Beneluxlaan in de wijk Slingerbos, al weer voor het 3e jaar op rij. Daar wordt er gelopen over een gecertificeerd en bovendien snel parkoers.

Hopelijk trekt de editie van 2018 weer meer deelnemers dan voorgaande edities en wordt het wederom een geslaagd sportief feest. We doen dit met meer dan 150 vrijwilligers, een enthousiast bestuur en de medewerking en sponsoring van diverse plaatselijke bedrijven en instellingen.

Bedrijvenloop 5 km en 10 km

Bedrijvenloop:

We zijn op zoek naar bedrijven en instellingen die met collega's en/of relaties deel willen nemen en ons evenement mede mogelijk willen maken. Zo kan je samen met je collega's of werknemers toewerken naar een gezamenlijk doel en laten zien dat je sportiviteit en vitaliteit binnen het bedrijf hoog hebt zitten!

Ieder bedrijf kan hieraan deelnemen met één of meerdere teams. Een team bestaat uit minmaal drie tot maximaal vijf deelnemers die allen dezelfde afstand lopen, 5km of 10km. De tijd van de snelste 3 deelnemers uit een team wordt opgeteld en resulteert in een teamtijd. Er is een prachtige wisselbeker voor het snelste team voor zowel de 5km als de 10km. Om 12.30 uur is de start van de 5km, de 10km start om 14.00 uur. Je kan dus prima met 1 team je andere team aanmoedigen!

Inschrijven teams:
Alleen per voor-inschrijven, dit kan tot en met maandag 24 februari 2019. De contactpersoon van het bedrijf meldt zich aan via www.inschrijven.nl. Na controle volgt een link waarmee de contactpersoon de gevraagde gegevens kan aanleveren en beheren. De kosten per team bedragen € 125, elk volgend team kost € 105,-.  

Verzamelpunt:
In de kantine van het RSG aan de Eisenhowerlaan 59 is het verzamelpunt om de teamfoto te maken. Daar vind je ook de kleedruimtes en na afloop kan je onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten en netwerken. We beschikken daar over een pinapparaat.

Wat is verder inbegrepen?

- een fraaie herinnering

- 2 consumpties per persoon

- vermelding met naam en logo op de website en diverse social media

- elke deelnemer mag eenmalig gratis meedoen met een Bosloop in de Harderwijkse bossen ter voorbereiding op de bedrijvenloop

Contactpersoon voor verdere informatie: Ewout Middelburg, tel: 06 204 302 15 of mail naar  bedrijvenloopharderwijk@gmail.com