Broekhuis Halve Marathon Harderwijk start van Rabobank Randmerencircuit

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk start van Rabobank Randmerencircuit

De organisaties van de grote hardloopevenementen in Harderwijk, Ermelo, Putten, Bunschoten en Nijkerk vormen vanaf 2018 een hardloopcircuit onder de naam Rabobank Randmerencircuit. Initiator is de Rabobank Randmeren die haar expertise inbrengt, zodat de evenementen elkaar gaan versterken. Broekhuis Halve Marathon Harderwijk bijt het spits af voor de 3e editie op 14 maart 2020.

Samenwerking

Samenwerken binnen de regio heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld het inhuren van verkeersregelaars en vrijwilligers. De laatste loop in Ermelo op zaterdag 6 juni zal worden afgesloten met een spetterende ‘after party’ met barbecue voor de deelnemers. In het najaar volgt een heuse hardlopers- feestavond met een leuk en interessant onderwerp met een bekende spreker.

Punten verdienen

Hardlopers kunnen meedoen aan het Rabobank Randmerencircuit, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Je verdient per keer dat je loopt, op een eenvoudige manier punten. De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk start als eerste op 14 maart 2020.

Meedoen aan Randmerencircuit

Deelnemers kunnen via hun inschrijving aangeven dat zij willen meedoen aan het Rabobank Randmerencircuit. Let op: je bent vervolgens niets verplicht. Het geeft ons echter vroegtijdig een inzicht hoeveel interesse er is.

Elke afstand is geldig om mee te kunnen doen. Om mee te dingen naar de eindprijs van het circuit dien je drie afstanden in vijf wedstrijden gelopen te hebben. De afstand die een deelnemer loopt is niet relevant. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering na afloop bij minimaal drie gelopen afstanden over vijf wedstrijden. Loop je vaker, dan gelden de drie beste resultaten. De puntentelling wordt bepaald aan de hand van de tijd van de winnaar (=100 punten).

Kijk voor meer informatie op www.randmerencircuit.nl

Afdrukken