Onderdelen 39e Halve Marathon Harderwijk

Zaterdag 9 maart 2019

De Halve Marathon Harderwijk is een sportief evenement over een gevarieerd parcours in het gezellige Harderwijk, dit jaar alweer voor de 39ste keer. Het loopprogramma biedt mogelijkheden voor iedereen. Alle routes zijn verkeersvrij en gaan over verharde wegen en paden.

Is een Halve Marathon je (nog) te ver of past het niet in de trainingsopbouw, geen probleem. Tegelijkertijd met de Halve Marathon is de start van de 10 km.
Ben je meer van de kortere afstanden, ook dat is mogelijk. Vanaf 12 jaar mag je deelnemen aan de 5 km.

Ren mee met Broekhuis Halve Marathon Harderwijk voor ‘Red een Kind’

Ook dit jaar kunnen de allerkleinsten zich inschrijven voor de Red een Kindrun. Broekhuis Auto’s, hoofdsponsor van de Halve Marathon Harderwijk steunt Red een Kind al jaren. Red een Kind geeft kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen in Azië en Afrika kansen voor de toekomst en helpt hen om de armoede te ontgroeien. Stap voor stap leert de bevolking om hun eigen ontwikkeling te sturen. In verschillende landen heeft Red een Kind succesvol gewerkt aan verandering. Mensen krijgen weer zelfvertrouwen en hoop. De Halve Marathon Harderwijk steunt dit goede doel van harte en doneert 1 euro van elke inschrijving (deelnemer) aan Stichting Red een kind.

Alle deelnemers ontvangen een herinneringsmedaille.

Het programma

Lees meer

Afdrukken E-mail