Broekhuis Halve Marathon Harderwijk start van Rabobank Randmerencircuit

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk start van Rabobank Randmerencircuit

De organisaties van de grote hardloopevenementen in Harderwijk, Ermelo, Putten, Bunschoten en Nijkerk zijn blij met de gesloten samenwerking. De  organisaties vormen vanaf 2018 een hardloopcircuit onder de naam Rabobank Randmerencircuit. Initiator is de Rabobank Randmeren die haar expertise inbrengt, zodat de evenementen elkaar gaan versterken. Broekhuis Halve Marathon Harderwijk bijt het spits af voor de 2e editie op 9 maart 2019.

Samenwerking

Samenwerken binnen de regio heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld het inhuren van verkeersregelaars en vrijwilligers. Voor de laatste loop in Ermelo wordt momenteel een muziekevenement met ‘after party’ opgezet.

Punten verdienen

Hardlopers kunnen voortaan ook meedoen aan het Rabobank Randmerencircuit, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk start als eerste op 9 maart 2019.

Meedoen aan Randmerencircuit

Deelnemers kunnen via inschrijving aangeven dat zij willen meedoen aan het Rabobank Randmerencircuit. Elke afstand is geldig om mee te kunnen doen. Om mee te dingen naar de eindprijs van het circuit dien je drie afstanden in drie wedstrijden van de vier gelopen te hebben. De afstand die een deelnemer loopt is niet relevant. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering na afloop bij minimaal drie gelopen afstanden over drie wedstrijden. De puntentelling wordt bepaald aan de hand van de tijd van de winnaar (=100 punten).

Kijk voor meer informatie op www.randmerencircuit.nl

 

 

Afdrukken E-mailadres