Slide background

Zaterdag 12 maart 2022 wordt voor de 40e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden. 

Hopelijk trekt de editie van 2022 weer meer deelnemers dan voorgaande edities en wordt het wederom een geslaagd sportief feest. We doen dit met meer dan 175 vrijwilligers, een enthousiast bestuur en de medewerking en sponsoring van diverse plaatselijke bedrijven en instellingen.

Bestrijding van de verspreiding van het coronavirus

Donderdag 12 maart 2020 heeft het Kabinet nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus.

Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Als bestuur van AV Athlos hebben we gemeend ook  onze verantwoordelijkheid te moeten nemen en het advies van het Kabinet te volgen.

Helaas hebben we daarom de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk moeten annuleren. Wij vinden het erg jammer van de vele voorbereidingen die de organisatie het afgelopen jaar heeft geleverd om deze ‘Halve van Harderwijk’ weer strak te kunnen organiseren en de voorbereidingen van de lopers om  een goede prestatie te gaan leveren.

Er vindt geen verplaatsing van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk plaats. De volgende Broekhuis Halve Marathon Harderwijk zal plaatsvinden op 13 maart 2021.

Bestelde T-shirts worden binnenkort op het huisadres bezorgd.

Graag zien we u volgend jaar weer terug bij de 40e Broekhuis Halve Marathon.

Met sportieve groet

Organisatie comité Broekhuis Halve Marathon Harderwijk

Klik hier voor de uitslagen van alle afstanden 2020

Klik hier voor de uitslagen van de Bedrijvenloop 2020