Bedrijvenloop 5 km en 10 km

Bedrijvenloop:

We zijn op zoek naar bedrijven en instellingen die met collega's en/of relaties deel willen nemen en ons evenement mede mogelijk willen maken. Zo kan je samen met je collega's of werknemers toewerken naar een gezamenlijk doel en laten zien dat je sportiviteit en vitaliteit binnen het bedrijf hoog hebt zitten!

Ieder bedrijf kan hieraan deelnemen met één of meerdere teams. Een team bestaat uit minmaal drie tot maximaal vijf deelnemers die allen dezelfde afstand lopen, 5km of 10km. De tijd van de snelste 3 deelnemers uit een team wordt opgeteld en resulteert in een teamtijd. Er is een prachtige wisselbeker voor het snelste team voor zowel de 5km als de 10km. Om 12.30 uur is de start van de 5km, de 10km start om 14.00 uur. Je kan dus prima met 1 team je andere team aanmoedigen!

Inschrijven teams:
Alleen per voor-inschrijven, dit kan tot en met 19 februari 2022. De contactpersoon van het bedrijf meldt zich aan via Bedrijvenloopinschrijving Na controle volgt een link waarmee de contactpersoon de gevraagde gegevens kan aanleveren en beheren. De kosten per team bedragen € 125, elk volgend team kost € 105,-.  

Verzamelpunt:
In de kantine van het RSG aan de Eisenhowerlaan 59 is het verzamelpunt om de teamfoto te maken. Daar vind je ook de kleedruimtes en na afloop kan je onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten en netwerken. We beschikken daar over een pinapparaat.

Wat is verder inbegrepen?

- een fraaie herinnering

- 2 consumpties per persoon

- vermelding met naam en logo op de website en diverse social media

- elke deelnemer mag eenmalig gratis meedoen met een Bosloop in de Harderwijkse bossen ter voorbereiding op de bedrijvenloop

Contactpersoon voor verdere informatie: Ewout Middelburg, tel: 06 204 302 15 of mail naar  bedrijvenloop@halvemarathon.nl

Deelnemers bedrijvenloop 2022

AWL Techniek
Fysiotherapie Drielanden
Hydro Extrusion
Landstede
MBM
MC Oosterlaan
MNM Makelaars
Meerinzicht
OMVR
Omnia Wonen
PWC
Perspectief
RSG Slingerbos Levant
Stukadoorsbedrijf Van De Kamp
Uwoon
Van Der Valk
De Jong  Laan
Gemeente Ermelo
Gemeente Harderwijk
S Heeren Loo

 

Afdrukken E-mailadres