Skip to main content

AL ONS NIEUWS

Life tracking via Racetimer app

10 februari 2024

Nieuw is dit jaar dat toeschouwers en belangstellenden de deelnemers kunnen volgen via de Racetimer App.

Via de racetimer app kun je de Broekhuis Halve Marathon wedstrijd selecteren en hier vind je alle benodigde informatie over de wedstrijd, maar kun je ook de deelnemers volgen via een Life tracking!.

De app is te downloaden via de Appstore of via Google.

Racetimer Europe - Apps op Google Play

Racetimer Europe on the App Store (apple.com)

10,5 km en 21,1 km zijn vol.

29 januari 2024

LET OP!: 10,5 km en 21,1 km zijn vol. Voor- en na inschrijven is niet meer mogelijk.

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor de afstanden van de kwart- en de halve marathon van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk op 9 maart 2024.

 

NAAR INSCHRIJVEN

Voorinschrijving Broekhuis HMH 2024 geopend

04 november 2023

Wij hebben geweldig nieuws voor alle hardloopenthousiastelingen! De voorinschrijving voor de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk 2024 is officieel geopend.

Ook dit jaar gaat het gecertificeerde parcours van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk weer over de boulevard en door de gezellige stad. Alle routes zijn verkeersvrij en gaan over verharde wegen en paden.

Dus reserveer je startnummer voor dit iconische evenement dat plaatsvindt op zaterdag 9 maart 2024.

Startersgroep hardlopers sluit af met 5 km op HMH

16 oktober 2023

Ook dit najaar start AV Athlos weer met een nieuwe groep voor beginners. De starterscursus start op maandag 30 oktober 2023 bij het clubgebouw van AV Athlos aan de Strokel. We gaan door tot 9 maart 2024 en sluiten de cursus af met de 5 km loop tijdens de Broekhuis Halve Marathon. De startersgroep traint op maandag- en woensdagavond van 19.00 – 20.30 uur onder leiding van Willy Omloo en Kees de Groot.

Interactieve kaart op Google Maps

15 oktober 2023

Met grote dank aan Cees van der Weiden hebben we ook dit jaar weer een unieke kaart op Google Maps met daarin alle voor het Broekhuis Halve Marathon Harderwijk evenement belangrijke routes, start en finish, parkeergelegenheden en andere relevante plekken weergegeven.