Skip to main content

Startersgroep hardlopers sluit af met 5 km op HMH

Gepubliceerd op 16 oktober 2023

Hardlopen is gezond en lopen is in.

Ook dit najaar start AV Athlos weer met een nieuwe groep voor beginners. De starterscursus start op maandag 30 oktober 2023 bij het clubgebouw van AV Athlos aan de Strokel. We gaan door tot 9 maart 2024 en sluiten de cursus af met de 5 km loop tijdens de Broekhuis Halve Marathon. De startersgroep traint op maandag- en woensdagavond van 19.00 – 20.30 uur onder leiding van Willy Omloo en Kees de Groot. Er is plaats voor maximaal 36 personen. Dus wacht niet te lang want vol=vol.
De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is. De cursus duurt ongeveer 16 weken. Wij leren jou graag wat “lopen” is en hoe jij blessurevrij kunt lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan de “core stability” (goed voor houding en preventie blessures, het gaat om rug en buik, linker- en rechterkant), en de looptechniek. De bedoeling is dat je na deze cursus 45 minuten of langer achter elkaar kunt hardlopen en een afstand van minimaal 6 kilometer kunt overbruggen.

avond groep boslopen startersPerfecte omgeving en accommodatie

Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en het bos om te trainen in de directe omgeving. Daarnaast beschikken wij over een schitterende accommodatie met prachtige kleedruimten, waarin ruim voldoende douchegelegenheid is. Na de training heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig nakletsen.

Kosten

De kosten bedragen voor de gehele cursus eenmalig € 55,00. Hierbij is inbegrepen koffie/thee, verzekering en een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden. Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden bepalen wij samen in welke loopgroep jij verder gaat. Daarna kun jij jezelf verder ontwikkelen naar gelang jouw behoefte (zie loopgroep niveaus op website Athlos).
Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen ? Het kan, dat hebben velen voor jou bewezen.

Vragen of aanmelden?

Neem dan contact op met Willy Omloo via email: athlosstarters@solcon.nl of bel naar : 06-10330775.