Slide background

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk start van Rabobank Randmerencircuit

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk start van Rabobank Randmerencircuit

De organisaties van de grote hardloopevenementen in Harderwijk, Ermelo, Putten, Bunschoten en Nijkerk vormen vanaf 2018 een hardloopcircuit onder de naam Rabobank Randmerencircuit. Initiator is de Rabobank Randmeren die haar expertise inbrengt, zodat de evenementen elkaar gaan versterken. Broekhuis Halve Marathon Harderwijk bijt het spits af voor de 3e editie op 14 maart 2020.

Samenwerking

Samenwerken binnen de regio heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld het inhuren van verkeersregelaars en vrijwilligers. De laatste loop in Ermelo op zaterdag 6 juni zal worden afgesloten met een spetterende ‘after party’ met barbecue voor de deelnemers. In het najaar volgt een heuse hardlopers- feestavond met een leuk en interessant onderwerp met een bekende spreker.

Punten verdienen

Hardlopers kunnen meedoen aan het Rabobank Randmerencircuit, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Je verdient per keer dat je loopt, op een eenvoudige manier punten. De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk start als eerste op 14 maart 2020.

Meedoen aan Randmerencircuit

Deelnemers kunnen via hun inschrijving aangeven dat zij willen meedoen aan het Rabobank Randmerencircuit. Let op: je bent vervolgens niets verplicht. Het geeft ons echter vroegtijdig een inzicht hoeveel interesse er is.

Elke afstand is geldig om mee te kunnen doen. Om mee te dingen naar de eindprijs van het circuit dien je drie afstanden in vijf wedstrijden gelopen te hebben. De afstand die een deelnemer loopt is niet relevant. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering na afloop bij minimaal drie gelopen afstanden over vijf wedstrijden. Loop je vaker, dan gelden de drie beste resultaten. De puntentelling wordt bepaald aan de hand van de tijd van de winnaar (=100 punten).

Kijk voor meer informatie op www.randmerencircuit.nl

Onderdelen 40e Halve Marathon Harderwijk

Zaterdag 14 maart 2020

De Halve Marathon Harderwijk is een sportief evenement over een gevarieerd parcours in het gezellige Harderwijk, dit jaar alweer voor de 40ste keer. Het loopprogramma biedt mogelijkheden voor iedereen. Alle routes zijn verkeersvrij en gaan over verharde wegen en paden.

Is een Halve Marathon je (nog) te ver of past het niet in de trainingsopbouw, geen probleem. Tegelijkertijd met de Halve Marathon is de start van de 10 km.
Ben je meer van de kortere afstanden, ook dat is mogelijk. Vanaf 12 jaar mag je deelnemen aan de 5 km.

Ren mee met de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk Kidsrun

Ook dit jaar kunnen de allerkleinsten zich inschrijven voor de Kidsrun.

Voor de Kidsrun is er in 2020 eveneens een prijsuitreiking bij zowel de meisjes als de jongens. Hierbij wordt de volgende leeftijdsindeling gehanteerd: 5 en 6 jaar, 7 en 8 jaar, 9 en 10 jaar en 11 en 12 jaar.

Het programma

Lees meer

Startnummers en Tijdsregistratie

De startnummers van de  Broekhuis Halve Marathon Harderwijk worden toegestuurd. Om dit mogelijk te maken sluit de voor-inschrijving op 22 februari 2020.

Voorzijde MET DE TAG, niet vouwen, niet bedekken.

Belangrijke informatie:
Startnummer zichtbaar op de borst dragen, bevestigd met vier spelden.
Starnummer niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur ect.
De chip niet verwijderen, buigen, vouwen, knippen of bewerken!

Chronotrack hoe nummer te dragen NL

Vrijwilliger worden!

Wil jij je inzetten als vrijwilliger bij de Halve Marathon van Harderwijk?

Een groot aantal vrijwilligers is ieder jaar in touw om de Halve Marathon van Harderwijk tot een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn zo’n 175 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen. 

Klik hier voor mee info en aanmelden.

  • 1
  • 2

Klik hier voor de uitslagen van alle afstanden 2020

Klik hier voor de uitslagen van de Bedrijvenloop 2020