Vrijwilligerstaken

Medewerker verzorgingsteam

Medewerker verzorgingsteam

Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers zich te goed doen aan drinken en een natte spons. Na afloop van het loopevenement wordt ook alles weer netjes opgeruimd. Deze taak is bijvoorbeeld ook geschikt als MAS stage!

Medewerker Start/Finish terrein

Medewerker Start/Finish terrein

Ga er maar aan staan: honderden enigszins zenuwachtige deelnemers naar het goede startvak begeleiden. Je wijst ze de weg naar de kleedtenten beantwoordt vragen over bijvoorbeeld start en finish. Aan jou ook de taak ervoor te zorgen dat de finishgebied niet geblokkeerd wordt als de deelnemers over de streep komen. Daar wacht hen een medaille en drinken.


Medewerker transport

Medewerker transport

Het transportteam zorgt er -op de evenementendag zelf en op de dagen daar voorafgaand- voor dat alle benodigde materialen op de plaats van bestemming komen. Zij bouwen het parcours op en breken dit weer af. Voor de ritjes dien je minimaal in bezit te zijn van rijbewijs B. Rijbewijs C1E of CE strekt zeker tot aanbeveling. Kennis van het parcours is een vereiste.

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Om verkeer bij het evenement in goede banen te leiden voor de veiligheid van de lopers en andere weggebruikers, moet je 16 jaar of ouder zijn en vooraf een gerichte instructie. Deze instructie is een zogenaamde e-learningcursus die je vanachter je computer volgt bij www.verkeersregelaarsexamen.nl. Zodra je je bij ons hebt aangemeld ontvang je hiervoor de inloggegevens. En ben je geslaagd dan ben je via ons verzekerd en zul je tijdens het evenement beschikken over de wettelijk voorgeschreven kleding en attributen.

Meld je nu aan als vrijwilliger!

Afdrukken E-mailadres