Skip to main content

BEDRIJVENLOOP

BEDRIJVENLOOP

Bedrijven en instellingen die met collega's en/of relaties deel willen nemen aan het hardloopevenement kunnen zich inschrijven. Zo kan je samen met je collega's of werknemers toewerken naar een gezamenlijk doel en laten zien dat je sportiviteit en vitaliteit binnen het bedrijf hoog hebt zitten!

Vorig jaar deden er in totaal 33 Teams mee aan de Bedrijvenloop zowel op de 5km als ook op de kwart marathon.

Teams

Ieder bedrijf kan hieraan deelnemen met één of meerdere teams. Een team bestaat uit minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers die allen dezelfde afstand lopen, 5km of de kwart marathon  (10,6km). De tijd van de snelste 3 deelnemers uit een team wordt opgeteld en resulteert in een team tijd. Er is een prachtige wisselbeker voor het snelste team voor zowel de 5 km als de kwart marathon

Starttijden

Om 12.30 uur is de start van de 5 km. De kwart marathon start om 14.00 uur. Je kan dus prima met 1 team je andere team aanmoedigen!

Alleen voorinschrijving mogelijk

Voor de bedrijvenloop geldt dat je alleen mee kan doen via voor-inschrijven. Dit kan tot en met 17 februari 2024. De contactpersoon van het bedrijf meldt zich aan via inschrijven.nl (bedrijvenloop) Na controle volgt een link waarmee de contactpersoon de gevraagde gegevens kan aanleveren en beheren. De kosten per team bedragen € 130, elk volgend team kost € 110,-.  

Doe je ook mee? Schrijf je dan in via onderstaande link:

 

Wat krijg ik ervoor terug?

In de kantine van het RSG aan de Eisenhowerlaan 59 is het verzamelpunt om de teamfoto te maken. Daar vind je ook de kleedruimtes en na afloop kan je onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten en netwerken. We beschikken daar over een pinapparaat.

Wat is verder inbegrepen?

  • een fraaie herinnering;
  • 3 consumpties per persoon;
  • vermelding met naam en logo op de website en diverse social media;
  • elke deelnemer mag eenmalig gratis meedoen met een Bosloop (https://athlos.nl/bosloopcompetitie) in de Harderwijkse bossen ter voorbereiding op de bedrijvenloop.

Contactpersoon voor verdere informatie: Wisse van de Guchte, tel: 06 13955720 of mail naar bedrijvenloop.hmh@athlos.nl

Laten wij er samen weer een fantastisch evenement van maken en wij hopen jullie te begroeten op 9 maart 2024 aan de start van één van de onderdelen van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk.