Skip to main content

Voorinschrijving Broekhuis HMH 2024 geopend

Gepubliceerd op 04 november 2023

Wij hebben geweldig nieuws voor alle hardloopenthousiastelingen! De voorinschrijving voor de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk 2024 is officieel geopend. Ook dit jaar gaat het gecertificeerde parcours van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk weer over de boulevard en door de gezellige stad. Alle routes zijn verkeersvrij en gaan over verharde wegen en paden.  Dus reserveer je startnummer voor dit iconische evenement dat plaatsvindt op zaterdag 9 maart 2024.

Kies een afstand die bij je past

Is een halve marathon je (nog) te ver of past het niet in de trainingsopbouw, geen probleem. Tegelijkertijd met de halve marathon is de start van de kwart marathon van 10,6 km. Ben je meer van de kortere afstanden, ook dat is mogelijk. Vanaf 12 jaar mag je deelnemen aan de 5 km. Vanaf 14 jaar mag je meedoen met de kwart marathon en vanaf 16 jaar met de halve marathon.

Kijk op de pagina met de afstanden en het parcours om jouw uitdaging te kiezen: van de  halve marathon tot de kortere afstanden, wij hebben een keuze voor elke type loper. En als je weet welke afstand bij jouw past, schrijf je dan in om jouw plek te verzilveren.

Voorinschrijven tot en met 17 februari!

Wil je verzekerd zijn van een plek aan de start? Zorg dan dat je jouw voorinschrijving voltooit vóór 18 februari. Wees er snel bij, want de plaatsen vullen zich sneller dan de sprinters in hun laatste meters!

Alle Informatie op de website 

Wil je meer weten voordat je de sprong waagt? Dzee website staat vol met informatie die jou kan helpen je voor te bereiden. Kijk op onze Informatiepagina voor een overzicht van wat je kunt verwachten op de dag van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk 2024.

Het is meer dan alleen een race, het is een belevenis die je niet wilt missen. Trek je loopschoenen aan en zet de eerste stap richting een onvergetelijke ervaring bij de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk 2024. Wees erbij. Wees snel. Schrijf je nu in!